ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

София е заложник на желанията на Борис Бонев, смята Хекимян

Антон Хекимян кандидат- кмет София ГЕРБ

София е заложник на Борис Бонев и желанието му да бъде председател на Столичния общински съвет (СОС). Досега не сме чули от коалицията на ПП-ДБ и „Спаси София“ друго предложение, видяхме само че Борис Бонев е оттеглен, но не е ясно дали отново ще кандидатства за мястото. 

Това заяви пред журналисти общинският съветнит от ГЕРБ Антон Хекимян. Той уточни, че призивът на ГЕРБ е кметът Терзиев да поеме юздите и да започне да води преговори, за да е ясно с кого точно ще се говори. По думите му трябва да се знае какво ще е мнозинството и кой ще е председател на Столичния общински съвет. В противен случай ще бъдат загубени пари за София.

От своя страна колегата му Георги Георгиев подчерта, че няма да подкрепят Борис Бонев за председател на Съвета. Той отбеляза, че когато се разберат кой да води хорото, от ГЕРБ ще седнат за разговори с този, който ръководи процеса. 

Георгиев бе категоричен, че целта е градът да работи. Той посочи и че за да се ремонтират тротоарите в столицата, левите и десните убеждения нямат значение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст