ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Васил Терзиев споделя пред посланици мечтата си – София да бъде град на бъдещето

Кметът на София Васил Терзиев покани на среща посланиците на държавите от НАТО и Европейския съюз в България, информираха от Столична община. Срещата се проведе на територията на „София Тех Парк“.

Избрах да се срещнем именно на това място, тъй като идвам от света на технологиите и инвестициите. Сега като политик и кмет на София, Тех паркът остава символно място за мен и е свързано с голямата ми мечта за София – да бъде град на бъдещето и иновациите“, заяви столичният кмет.

Той добави и че неговата цел е София да се превърне в град, който се движи напред от технологиите и иновациите, и е интегриран в мрежата на европейските столици. Град, който да бъде прекрасно място за живеене, предпочитано място за инвестиции и бизнес. Терзиев бе категоричен, че ще работи усилено, за да превърне тези цели в реалност.

посланици на среща с Васил Терзиев

Той увери посланиците и инвеститорите от другите държави, че са добре дошли в София и могат да бъдат неразделна част от разгръщането на потенциала на града. Кметът допълни, че той и екипът му ще направят необходимото, за да се чувстват желани, добре приети и подкрепени.

Венемира Мачева

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст