ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Интензивен е трафикът за камиони на някои от ГКПП към Румъния и Сърбия

КалотинаОпашка тирове

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове на границите с Румъния и Сърбия, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“. 

Движението е интензивно за товарни автомобили на ГКПП „Видин“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Оряхово“ и ГКПП „Никопол“ на изход от страната в посока Румъния. Остава и предупреждението, че преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ се осъществява в една лента поради извършваните ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира, уточняват от “Гранична полиция”.

Трафикът е интензивен за товарни автомобили и на ГКПП „Калотина“ на изход от страната ни към Сърбия. Тук също се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване, предупреждават от Главна дирекция „Гранична полиция“. 

Нормално обаче е движението през гранично-пропусквателните пунктове за Гърция, Република Северна Македония и Турция. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст