ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ЦКБ стартира Viber чатбот в помощ на клиентите

Чатбот ще помага на клиентите на „Централна кооперативна банка“ АД да получават необходимата информация за продуктите и услугите на банката, като ще им осигурява бърз, удобен и лесен контакт с финансовата институция по всяко време. Името на виртуалния помощник е БЕА (банков електронен асистент) и той вече е на разположение за контакт с клиентите на ЦКБ в платформата за разговори на Viber. Голяма част от българските потребители използват комуникационната среда на социалната мрежа Viber, за да общуват с близки и приятели, както и да получават актуална информация от брандовете, които следват.

Само с няколко стъпки на своите електронни устройства клиентите на ЦКБ могат да открият, както отговори на най-често задаваните въпроси, така и кратка информация относно продуктите и услугите, включени в портфолиото на банката. По този начин те ще имат възможност да изберат най-подходящите за тях решения, съобразно своите конкретни нужди и потребности при контакт с банката.

Беа е на разположение 24/7, за да предоставя полезна и структурирана информация за различни банкови продукти на ЦКБ като потребителски и ипотечни кредити, дебитни и кредитни карти, мобилно и интернет банкиране, сметки и разплащания или застраховки. Чатботът може да показва на клиентите най-близките локации на банкомати, банкови офиси, данни за контакт с банката, да ги информира бързо за лоялни програми и други.

Чрез интегрирането на своя нов чатбот в системата на Viber банката предприема поредна стъпка в прилагането на различни дигитални решения и услуги, които да улесняват максимално нуждите на нейните клиенти и да подобрят потребителското им изживяване. С акцент върху иновативните решения, ЦКБ непрекъснато се стреми да подобрява и развива своята богата гама от продукти и услуги, в отговор на нарастващите изисквания на клиентите за бързина, удобство и мобилност при банковото обслужване.

Клиентите на ЦКБ може да последват канала на банката във Viber на този линк, за да се свържат с чатбота Беа по всяко време и да получават информация от електронния асистент за текущи промоции и новини. Научете повече за новата функционалност в официалния сайт на Централна кооперативна банка ТУК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст