ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Имат интерес да ни притискат в ъгъла, заяви Терзиев

Кметът на София Васил Терзиев заяви, че очевидно от опозицията в Столичния общински съвет “не бързат заникъде”. Той коментира вчерашния пети провален опит за избор на председател на СОС. По думите му, така ще работи трудно, тъй като Общинският съвет не може да започне съществената си работа. “Има въпроси, които не могат да бъдат решени без общински съвет, като например финансовата помощ за ВиК проектите. “Проблемът не е при нас. Явно има хора, които имат интерес да ни притискат в ъгъла, и да се надяват, че не можем да се справим без тях”, каза кметът. Той подчерта, че това няма да се случи и с екипа му ще продължават да отстояват интересите на града.

Терзиев посочи, че се работи активно, за да бъдат увеличени заплатите на служителите в градския транспорт. И поясни, че това увеличение няма как да бъде поето само от общината, затова въпросът ще се отнесе и към Министерството на финансите.

“Няма да проявяваме различно отношение към нито една партия и няма да отстъпим от това, което вярваме, че е правилно”, категоричен е столичният градоначалник.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст