ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Видяхме раздразнанието на един главозамаял се властолюбец, каза Пеевски по адрес на президента

Пеевски

“Внимателно наблюдавах изявлението на Радев и разбрах колко важно е било да променим Конституцията, за да може наистина да имаме парламентарна република в пълния й смисъл”. Така председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски коментира изказването на президента Румен Радев от по-рано днес.

Според Пеевски думите на Радев са показали раздразнението на един “главозамаял се властолюбец, на който е отнето пълновластието”.

“С едноличното си управление, чрез безконтролните си служебни правителства доведе страната до политическа и икономическа криза, от които слава Богу изведохме България с евроатлантическото мнозинство в парламента. И с промените в Конституцията гарантирахме, че никога повече няма да има властелин, който да вреди на народа и държавата. А когато президентът Радев говори за корупция, първото, което трябва да направи е да се вгледа в себе си и около себе си”, допълва още в своята позиция депутатът.

Пеевски призовава държавния глава “да има доблест и кураж да обърне светлината към президентската институция и тогава хората ще видят много, много интересни и некрасиви неща”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст