ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

С влизането в Шенген страната ни ще започне да приема повече нелегални емигранти, алармира Костадинов

Парламент Костадин Костадинов

С влизането на България в Шенген, даже още преди да сме влезли напълно, нашата страна ще започне да приема все повече и повече нелегални емигранти. Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов във видеоклип, излъчен в неговата Фейсбук страница.

“Сега разчитаме оградите да пазят това, което някога пазеха хора, огромен човешки персонал, армия по границата с постоянно действаща 24-часова охрана”, каза той и добави, че към настоящия момент това далеч не е така.

По думите му по българо-турската граница са останали нула застави.

Костадинов показа място за отдих на български граничари и условията вътре в него, дупки и кръпки на оградата, вещи по земята, някогашни окопи, бивша застава.

Той отбеляза още, че границите ни се пазят от чужди полицаи. “Каквато държавата, такава и границата. Още по-жалкото е, че на границата в момента патрулират унгарци, румънци, гърци, австрийци, дори естонци, при това с техни полицейски автомобили. Когато питах нашите гранични полицаи защо не обикалят те, получих неофициален отговор, че причината е в липсата на автомобили и техника…”, обясни още лидерът на “Възраждане”.

Костадинов заключи, че България е на прага на пълното си унищожение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст