ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Денят по диагонал – 12 януари 2023 г.

Първата ротация е факт – Надежда Йорданова оглави Конституционната комисия

Радомир Чолаков от ГЕРБ предаде ротационното председателство на Комисията по конституционни въпроси. Председателят на 49-то Народно събрание Росен Желязков обяви от трибуната на Народното събрание, че постът ще бъде зает от народния представител от парламентарната група на ПП-ДБ и бивш правосъден министър – Надежда Йорданова.

Не са обсъждани никакви бройки мигранти, които България да приеме, заяви Денков

“Българското правителство не е приело никакво друго задължение по темата за присъединяване в Шенген. Лъжа е, че има промяна в политиката.” Това заяви премиерът Николай Денков по време на блиц контрола в парламента.

Време е правителството и парламента да вдигнат данъците на врачките и вещерите

Врачките, ходжите и екстрасенсите в България отдавна са индустрия, но никой не се наема да посочи на колко възлиза тя. Факт е, че са многобройни, сплотени, богати и разполагат с предостатъчно телевизионно време да церят бъбреци, да леят куршуми, да търкалят стъклени кълбета, да мятат по едно таро, да се свържат с поне двама-трима светци в отвъдното, докато телефонните импулси набъбват като сюнгер в гьол.

Австрийският канцлер Нехамер отчита като успех ветото за България и Румъния

В интервю по австрийската телевизия в късната емисия новини снощи федералният канцлер Карл Нехамер направи равносметка за дейността на правителството през миналата година, спирайки се на външната и вътрешната политика на своето правителство, и отбеляза като един от постигнатите успехи ветото на Австрия срещу влизането на България и Румъния в Шенген в контекста на променената общоевропейска политика за опазване на външните граници на ЕС.

МВР отваря център за ново поколение лични карти

Ново поколение документи за самоличност започва да се издава във временен МВР-център, съобщи днес вътрешният министър Калин Стоянов в рамките на парламентарния контрол.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст