ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“Школо” става част от най-големия британски доставчик на образователен софтуер 

“Джунипър едюкейшън” – най-големият доставчик на образователен софтуер и услуги във Великобритания, обяви придобиването на “Школо” – образователната платформа за дигитализиране на българското образование, която работи в сътрудничество с Министерството на образованието и науката. Услугите се ползват от над 1700 образователни институции у нас.

“Джунипър едюкейшън” работи с над 14 000 училища в Обединеното кралство, предоставяйки интегрирани софтуерни решения за класната стая, администрацията, управлението на човешките ресурси и ангажирането на родителите към образователния процес с помощта на технологии и експертиза в образованието. 

“Присъединяването на “Школо” към него е възможност за създаване на широка гама от услуги, насочени към образованието, които дават цялостно решение за управление на всички процеси в училище”, посочва Крис Скарт, главен изпълнителен директор на британския доставчик на образователно съдържание. 

От своя страна Любомир Ваньов – управител на “Школо” изтъква, че с допълнителните ресурси и експертиза на “Джунипър” ще бъдат подкрепени още повече директори, учители и ученици в България, които използват платформата.

Oт образователната платформа уверяват, че използващите “Школо” в България ще продължат да получават поддръжката, отношението и иновациите, с които са свикнали и очакват от екипа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст