ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Сериен предприемач инвестира в платформа за работа и стаж

Само два месеца след своя старт, най-новата и иновативна платформа за работа и стаж WorkTalent.com получи инвестиция от българския сериен предприемач Ивайло Славов, експерт, визионер и лидер в технологичния сектор с над 30 години международен опит. Той е основател на една от най-бързо развиващите се технологични компании с български корени BULPROS (предшественик на DIGITALL). Ивайло Славов подкрепя развитието и на компанията „Изи Консулт“ (доверен партньор в предоставянето на гъвкави решения за управление на хора).

Ивайло Славов има принос към развитието на технологичната индустрия в Централна и Източна Европа и активно участва в различни инициативи за развитие на бизнеса и образованието у нас. Той е сред основателите на Българската асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST) и член на Управителния съвет на Германо-Българска индустриално-търговска камара (AHK), на Настоятелството на Бургаски свободен университет и на Училищното настоятелството на Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас.

Според Ивайло Славов, работното място е без значение, когато човек знае какво да прави, знае приоритета на задачите си, знае сроковете за изпълнението им и успешно комуникира с останалите колеги. Три са причините платформата да е уникална и да я подкрепя той посредством инвестиционната компания „Файнънс Партнър“. „Първата от тях е скорошното прилагане на изкуствен интелект за по-ефективен процес за намиране на подходящите служители. Втората причина е възможността на работодателите за активно използване на корпоративен брандинг, за да са максимално атрактивни към кандидатите за работа. Третата е връзката между WorkTalent като онлайн платформа с обяви за работа и стаж, в комбинация с друга такава, която позволява комуникация с хора в реално време през Viber и се нарича VibeJobs. Двете платформи заедно ще обхванат всички потенциални кандидати”, отбелязва Славов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст