ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Маноил Манев оглави Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред

Маноил Манев

Депутатът от ГЕРБ-СДС Маноил Манев беше избран за председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание. Досега той беше неин заместник-председател.

Маноил Манев застава начело на вътрешната комисия на мястото на бившия председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, която миналата седмица положи клетва като конституционен съдия. Христо Терзийски (ГЕРБ-СДС) беше избран за заместник-председател на комисията, а съпартиецът му Валентин Радев – за член на комисията.

Милена Димова от ГЕРБ-СДС беше освободена като член на Комисията по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната и беше избрана за член на Комисията по правни въпроси.

Парламентът прие депутатите Валентин Радев и Драгомир Драганов да станат членове на Комисията по околната среда и водите.

Депутатите започнаха разглеждането на първо четене на промените в Гражданския процесуален кодекс. По искане на „БСП за България” беше дадена 30-минутна почивка. Преди това народните представители отхвърлиха предложението на социалистите разискванията по законопроекта да бъдат прекъснати, докато дойде представител на правосъдното министерство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст