ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Заловиха плувеца Антъни Иванов заради канабис

канабис

Спортистът е с отнети състезателни права за три години

Известният български плувец Антъни Иванов е бил задържан в Благоевград за това, че е държал в себе си канабис. Иванов и неговият приятел Борис Панайотов са задържани за 24 часа.

Панайотов е спортист и курсант в Академията на МВР. Според struma.com в курсанта е била открита стъклена лула с канабис. В Иванов пък е намерен пластмасов гриндер със следи от същото наркотично вещество.

Задържането на двамата е станало вчера след обяд при извършена полицейска проверка в благоевградския квартал “Еленово”.

Медийна активност вместо състезания

В последно време Антъни Иванов е извън активния спорт и има предимно медийни изяви. Както е известно, Иванов беше лишен от състезателни права за период от три години заради остри критики срещу управата на Българската федерация по плувни спортове (БФПС), както и свои конкуренти и техните треньори. 24-годишният плувец обжалва санкцията, но само преди една седмица жалбата му беше отхвърлена от Общото събрание на БФПС.

Известният ни плувец реагира на новината за задържането му с пост във Фейсбук, където сподели снимка от басейн, с час 7:10, където най-вероятно е тренирал днес. Иванов добави и фотография с новия си плувен екип.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст