ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“Дисни” изненада любителите на анимации с премиерна дата и кадри от “Моана 2”

Моана

„Дисни“ зарадва феновете си, като в социалните си мрежи обяви продължение на популярната анимация „Моана“. От компанията им дават възможност да надникнат във втората част на приключенското фентъзи, с видео от няколко секунди, в което може да се види главната героиня. Обявената дата на премиерата е 27 ноември.

„Моана 2“ първоначално е разработена като телевизионен сериал, но се превръща в игрален филм, защото изпълнителният директор на „Дисни“ Боб Айгър е впечатлен от кадрите, съобщава “Variety”.

Според компанията, филмът ще отведе зрителите на ново пътешествие с Моана, Мауи и чисто нов екипаж от необичайни мореплаватели.

Дейв Дерик Джуниър режисира продължението, а музиката е дело на дуото Абигейл Барлоу и Емили Беър, както и на Опетая Фоаи и Марк Манчина, които са работили по първия филм.

Лин-Мануел Миранда, който създаде песните „How Far I’ll Go“ и „You’re Welcome“, придобили изключителна популярност, не се очаква да се завърне с нови песни за следващите серии.

Първата част на анимационния мюзикъл пожъна огромен успех, като приходите на филма в бокс офиса бяха 680 милиона долара. Анимационният мюзикъл е отчел забележителните 1 милиард часа гледаемост в стрийминг платформата „Disney+“, през изминалата 2023 година.

„Mоана 2“ е напълно отделна продукция от игралния римейк, който се снима в момента с Дуейн Джонсън в ролята на татуирания полубог Мауи.

Аули’и Кравальо, която озвучава Моана във филма от 2016 г., се очаква да повтори ролята си в анимационното продължение. Но тя няма да се появи на екран като героинята в игралната версия, тъй като ще бъде изпълнителен продуцент.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст