ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Нов скандал във “Възраждане”, трима депутати са изгонени от парламентарната група

трима депутати са изгонени

Трима депутати са изгонени от парламентарната група на “Възраждане”, тъй като, по думите на лидера й – Костадин Костадинов – предателството не се прощава. Това са Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев. Те са предложили четиримата общински съветници в столицата, които вчера подкрепиха Цветомир Петров от ПП-ДБ и „Спаси София“ за временен председател на Столичния общински съвет.

Костадинов поясни, че след като четиримата общински съветници от “Възраждане” избрали финансовите стимули пред честта и каузата на партията, той и съпартийците му получили множество съобщения и искания за реакция. Вчера се провело заседание на Софийската организация на “Възраждане”, на което се взело решение да се поиска политическата отговорност от народните представители, номинирали въпросните членове в общинската листа на партията.

Било поискано Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев сами да си подадат оставките, но след като те отказали, парламентарната група взела решение те да бъдат изключени. Сега остава представителите на “Възраждане” в Столична община да работят двойно и тройно повече от обичайното, подчерта Костадин Костадинов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст