ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Атанас Атанасов ще даде цялата информация за Нотариуса и съдебната система на комисията в НС

Атанас Атанасов

Съпредседателят на “Демократична България” Атанас Атанасов обяви, че ще предостави пред парламентарната комисия цялата информация, с която разполага, за начина, по който Мартин Божанов-Нотариуса е действал в съдебната система. “Информацията, която получих, е много интересен материал затова по какъв начин Нотариуса е действал в съдебната система. То може да бъде описано с една дума – корупция. Ще предоставя всичко на комисията, която беше сформирана в парламента. Те заедно с прокуратурата трябва да изяснят случая”, посочва Атанасов в публикация във Фейсбук.

Преди дни съпредседателят на ДБ сподели пред медиите, че притежава списък с имената на магистратите, които са посещавали частен клуб, стопанисван от Божанов. Депутатът настоя прокуратурата да разследва този случай.

Народният представител коментира, че има повече от един вариант за тяхно съвместно участие в формирането на външната политика от страна на Николай Денков и Мария Габриел, тъй като девет месеца са работили в много добър синхрон. И подчерта, че преговорите са започнали през медиите, преди да стане официално.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст