ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Българската ИТ фирма BRIGHT подсилва световен лидер в дигиталните технологии

българската-технологична-компания-BRIGHT придобиване

Придобиването обогатява портфолиото на Virtusa с решения, базирани на подход, ориентиран към клиентите

Българската ИТ фирма BRIGHT, която предлага решения за дигитална трансформация, като насърчава иновациите и ефективността на големи предприятия из цяла Европа, подсилва световен лидер в дигиталните технологии. Тя става част от Virtusa Corporation, глобална компания за услуги в областта на дигиталните технологии и инженеринг. Придобиването обогатява портфолиото на Virtusa с решения, базирани на подход, ориентиран към клиентите

BRIGHT е един от водещите елитни партньори на американските софтуерни компании ServiceNow и Splunk в EMEA региона (Европа, Близкият изток и Африка, обикновено известни с акронима си EMEA сред северноамериканските бизнес сфери). С придобиването, Virtusa ще укрепи възможностите си за предоставяне на бизнес решения на съществуващите клиенти и ще разшири тяхното присъствие в Европа.

Подходът на BRIGHT за предоставяне на цялостни решения и услуги, с акцент върху консултирането, дизайна, имплементацията, поддръжката и постоянното усъвършенстване, ѝ позволява да надмине стандартните функционалности на Splunk и ServiceNow и да създава персонализирани решения за безупречно дигитално преживяване.

Партньорството между Virtusa и BRIGHT ще максимизира възвращаемостта на инвестициите на клиентите в Splunk и ServiceNow, като ще им помогне да се възползват от най-добрите технологии по най-ефективния начин, да оптимизират операциите си и разрешат сложни бизнес предизвикателства.

“BRIGHT беше в търсене на стратегически партньор, който да ускори нашето налагане на европейския пазар, и съм оптимистично настроен, че обединението с Virtusa ще ни подпомогне в това начинание. Споделяйки общи ценности като иновация, доверие и предоставяне на решения и услуги с високо качество, съм уверен, че ще оставим значителен отпечатък върху бизнеса на нашите клиенти”, отбелязва Ангел Кънчев, главен изпълнителен директор и основател на BRIGHT.

Придобиването на BRIGHT ще подобри съществуващите услуги и възможности на Virtusa в областта на ServiceNow и Splunk, особено на европейския пазар. А това партньорство ще предостави най-иновативните решения за нашите клиенти.

Virtusa Corporation е световен доставчик на услуги и решения в областта на дигиталното инженерство и технологиите за предприятия от списъка Forbes Global 2000, активни в сферите на финансите, здравеопазването, комуникациите, медиите, развлеченията, туризма, производството и технологичните индустрии по целия свят.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст