ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

EXPO MOITEPARI 2024: За осма поредна година и в 4 града

EXPO MOITEPARI

За осма поредна година финансовият портал MoitePari.bg организира най-голямото и безплатно събитие за лични финанси и инвестиции EXPO MOITEPARI.

Разширявайки се до забележителен формат от четири града, тази година изложението ще посрещне желаещи да се присъединят към него в Пловдив на 16 март, Бургас на 27 април, Варна на 15 юни и София на 4-5 октомври.

Като най-големият и независим портал за сравнение на финансови продукти в България, MoitePari.bg продължава да помага в развитието на финансовата грамотност и да помага на своите посетителите да избират най-подходящите за тях финансови продукти.

Чрез организирането на събитията EXPO MOITEPARI, финансовият портал дава възможност на потребителите да се докоснат до знанието на експерти в областите инвестиране, кредитиране, недвижими имоти, застраховане и да зададат своите въпроси директно на участниците и партньорите на събитието в специалната EXPO зона.

В затвърждаване на традицията на безпристрастното сравнение, както на банкови, така и на инвестиционни продукти, по време на събитието в Пловдив ще се състои и специална церемония, на която ще бъдат отличени най-добре представилите се български взаимни фондове за 2023 г. в няколко категории.

Фондове в облигации; Консервативни фондове; Балансирани фондове; Фондове в акции.

Тази церемония по награждаване е не само доказателство за десетилетната традиция на MoitePari.bg да прави сравнителен анализ на представянето на взаимните фондове, но и за отличителната позиция на събитието във финансовия живот в България.

За пореден път на EXPO MOITEPARI водещи банкови, инвестиционни и финансови експерти ще представят добри практики за справяне в настоящата икономическа обстановка в страната и света. Ще обсъдим важни теми като:

  • Ситуацията на пазара на недвижими имоти, какви са възможностите за инвестиране през 2024 г.;
  • Какви са глобалните тенденции и предизвикателства през новата година; Защо е важна застрахователната култура и за какво да внимаваме, когато искаме да застраховаме имуществото си и др.

Регистрацията вече е отворена на страницата на форума на EXPO MOITEPARI, като по този начин ще си осигурите място на това събитие, което не тряба да пропускате – http://expo.moitepari.bg/plovdiv

За MoitePari.bg

Интернет порталът MoitePari.bg вече повече от 16 години помага на потребителите да взимат информирани финансови решения за личните си финанси. Уникалното на сайта е, че събира на едно място най-актуалните условия за над 1000 банкови продукти, в това число ипотечни и потребителски кредити, кредитни и дебитни карти, депозити и разплащателни сметки, взаимни и пенсионни фондове и други. Порталът позволява на потребителите да търсят тези продукти по свои индивидуални параметри и да ги сравняват обективно. Така, посетителите могат да направят обективен избор и да спестят пари и време при използването на даден финансов продукт. 

Ежегодното изложение EXPO MOITEPARI, организирано от MoitePari.bg, непрекъснато служи като място за среща на посетители на сайта и специалистите в финансовата и инвестиционна области.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст