ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Бойко Борисов: Ако продължи така – ще бъде катастрофа, те говорят само за постове

проект на споразумение

Тези девет месеца не са били най-успешните месеци за държавата. Ако продължи така – ще бъде катастрофа. В момента те говорят само за постове – кой ще е в регулаторите, кой ще е министър. Те имат финансов министър, който е абсолютен господар на това правителство и по моя вина. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Костенец.

„Преговори не мога да се водят, защото те не могат да се засекат от пътувания. Ако на 3-ти март на площада успеят да си разменят по някоя приказка ще е голям успех”, призна той.

„Ние направихме голям компромис за България. Те се интересуват как да овладеят цялата власт. Те са като едно преяло дете, което се тъпче и тъпче. Но ние не можем да участваме в това до безкрай. Сега се опитват да кажат, че МВР било на ГЕРБ. Ако беше наше, министър щеше да е Младен Маринов. Назначен от Бойко Рашков става изведнъж мой”, оплака се лидерът на ГЕРБ.

„Тези министри, които работят добре, но не ги слушат, ни ги дават. Все едно ни правят отстъпка. Ние не сме клошари.

Ние си побеждаваме и си вземаме”, подчерта Бойко Борисов.

“Трябва да си вървим по нашия път – да помагаме на Украйна, да следим евроатлантическото. Ако мислят, че така тихомълком ще вървят с назначенията до 6 – 7 март, накрая ще дойде Горският и ще ни изгони всички. Да е ясно, че сме възмутени като партия, че го накараха да стои в килия Навални. Той си дойде в Русия като истински мъж. Постъпиха с него както с нас. Аресвуха ни мене, Горанов и Севда. Изключително съм възмутен и затова пръв реагирах на това насилие”, призна лидерът на Бойко Борисов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст