ОББ предлага специализирана консултация на клиенти за ипотечно кредитиране

ОББ-откри-7-нови-ипотечни-центъра-ML_center_Sveta_Sofia ипотечно кредитиране

„Обединена българска банка“ (ОББ), която е част от белгийската финансова група KBC, разширява своята клонова мрежа в София със седем нови ипотечни центъра. В тях ще се предлага специализирана консултация на клиенти, интересуващи се от ипотечно кредитиране. Тези центрове на най-голямата банка в България предлагат съдействие на посетителите както при покупка на ново жилище, така и при кредити за рефинансиране и текущи нужди.

Според Ани Ангелова, изпълнителен директор „Банкиране на дребно“ на ОББ, така се осигурява леснодостъпна и специализирана консултация с експерти като се развиват ипотечни центрове в цялата страна. „В обособените зони на съответния клон с ипотечен център експерти на банката по жилищно кредитиране съдействат на клиентите по време на целия процес – от първоначалното проучване при избор на нов дом и най-подходящ за него кредит до етапа на усвояване на средствата“, отбелязва Ани Ангелова.

Всеки от посетителите на центъра получават персонално отношение и съвети относно финансирането и процеса на кредитиране. При интерес към ипотечно кредитиране се изготвя индивидуална оферта според нуждите и желанията. Тя включва и доклад с конкретни проверени имоти в продажба, които отговарят на зададения бюджет и търсене, допълнени с тяхната реална пазарна цена.

Специализираната консултация е продължение на услугата, която ОББ вече предоставя. На онлайн платформата, кредитната институция дава достъп до информация за важни характеристики на избрания микрорайон на имота като данни за гъстотата на населението, чистотата на въздуха и демографския му профил, включително какви училища, паркове, транспортни линии има в квартала, колко банкомати, фитнес зали, магазини за хранителни стоки, аптеки и т.н.

От ОББ уточняват, че за улеснение на клиентите ипотечните центрове работят с удължено работно време, а консултациите могат да бъдат проведени изцяло онлайн с предварителна заявка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст