ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Борис Бонев с предупреждение към ПП да оттеглят председателите си от две комисии в СОС

Борис Бонев

Лидерът на политическа група “Спаси София” Борис Бонев отправи предупреждение към ръководството на “Продължаваме промяната” да преосмислят решението си да не оттеглят председателите си от две комисии в Столичния общински съвет. 

Борис Бонев обяви, че ГЕРБ-СДС, БСП и малките партии са узурпирали съвета. 

ГЕРБ-СДС имат най-много председателски места – в пет комисии. Те трябва да поемат отговорност за бъдещото управление на града, категоричен е той, според който промяна в управлението на града няма да има.

“Призоваваме ръководството на ПП, спускащо решения на групата им в Общинския съвет, да преосмисли това свое поведение, да преосмисли ролята на Общинския съвет и да разбере, че общинските съветници са пряко избрани от гражданите на София да решават проблемите на софиянци, а не вътрешнопартийни спорове. Бойко Борисов, ако си мисли, че след това узурпиране на Общинския съвет няма да носи отговорност и ще се прави на опозиция, дълбоко е сгрешил. ГЕРБ получиха най-важните комисии в Общинския съвет с помощта на БСП, всъщност, ясно се показва, че ГЕРБ ще носи отговорност за случващото се в София”, заяви Бонев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст