ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Според Иван Таков ръководството на БСП ще саботира европейските избори

Иван Таков, БСП-София, общински съветник, СОС

Според председателя на БСП-София Иван Таков най-тясното ръководство на партията ще саботира европейските избори, тъй като в момента се опитват да вкарат цялата градска организация във вътрешнопартийни избори и служебно назначаване на председатели на районни съвети. По този начин ще се обезглави градската организация.

“Градската организация на БСП, аз и председателите на районни съвети в столицата не водим войни с партията. Това трябва да е ясно. Заседанието, което се проведе в неделя, нямаше кворум. Една минута преди крайния срок, в който трябваше да се обяви липсата на кворум, дадоха началото на заседанието”, каза Таков пред NOVA. И подчерта, че има системно нарушаване на правилника на Националния съвет от хората, които са призвани да го пазят.

Предстои наблюдение на производителността на общинските съветници в столицата. Има доклад комуналните услуги да се върнат обратно в Столичната община. Ще бъде подписано споразумение със синдикатите за увеличаване на възнагражденията на заетите в сферата на градския транспорт.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст