ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Иван Христанов: Стане ли въпрос за Таки, господин Борисов и прокуратурата се снишават (част 1)

Иван Христанов

Знакови лица от ъндърграунда бяха ликвидирани след началото на разкритията около ГКПП „Капитан Андреево“, пита лидерът на партия “Единение” Иван Христанов

Бойко Борисов няма как да не е знаел за мегадалаверите на ГКПП „Капитан Андреево“. По данни на службите финансовият интерес на мафията на контролно-пропусквателния пункт е между 2,5 и 3 млрд. лв. годишно. Таки в момента е абсолютният връх на мафията в България. Освен „Капитан Андреево“, той контролира бюджета на София, контролира най-големите разходи на министерството на земеделието, контролира и други златни кокошки, като ключови паркинги, гьолове, лаборатории, инсинератори, напоителни системи, централните софийски гробища. Всичко, което произвежда купища лесни пари. В сравнение с него Илия Павлов беше пиленце с жълто около човката. Когато водехме битката за отвоюване на „Капитан Андреево“, на един от нас беше пошепнато в 3 ч. посреднощ, че хората, с които сме се захванали са пречукали 160 души. Таки е назначен за шеф на мафията от изпълнителната власт от последните 15 г.

Това заяви във видео интервю за СТУДИО БАНКЕРЪ председателят на партия „Единение“ Иван Христанов, бивш депутат и зам.-министър на земеделието.

Още от интервюто:

С какво ГКПП „Капитан Андреево“ обединява персони като Еврото, Таки, Къро, Ами, Трактора, Гешев и Сарафов?

Кой стои на върха на мафията в България?

Крият ли се лидери на партии в парламента зад схемите на ГКПП „Капитан Андреево“?

На кои други гранични пунктове се повтаря моделът „Капитан Андреево“?

Вижте други събеседници в СТУДИО БАНКЕРЪ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Подкрепяте ли решението на депутатите да излязат в предизборна "ваканция", въпреки че според новата Конституция те трябваше да работят и да контролират служебния кабинет?

Подкаст