ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Ранните резервации се увеличават заради успешната реклама на черноморските общини, твърди Зарица Динкова

черноморски, общини, реклама, Зарица Динкова

Наблюдаваме растящ брой на ранните записвания за курортите по морето. Те са продиктувани от успеха на програмата за реклама на черноморските общини, която ще се отрази благоприятно и на хотелиерския и ресторантьорския бранш. Ние още в края на миналото лято започна подготовката ни за летния сезон през 2024 година.

Това изтъкна министърът на туризма Зарица Динкова по време на на среща с представители на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Тя сподели, че отзивите от растящия брой италиански и испански туристи е, че България е сигурна и стабилна дестинация.

Но освен на рекламата Зарица Динкова разчита и на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, на Министерството на транспорта, на Министерството на здравеопазването и на Министерството на околната среда и водите, които по думите й имат сериозно отношение към качествената и сигурна туристическа услуга.

Министърът Динкова обяви пред участниците в срещата, че екипът й активно работи за механизми, които директно да облекчат хотелиерския бранш у нас. Тя се надява чрез тях да намали влиянието и последиците от военния конфликт в Украйна върху бизнеса, както и че ще засили конкурентоспособността на бранша.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст