ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

България ще участва и в най-голямото световно туристическо изложение

България ще участва в най-голямото международно туристическо изложение в света

В тазгодишното издание на „Internationale Tourismus – Börse“ (ITB), което започва утре (5 март) в Берлин, страната ни ще бъде представена от 35 туристически фирми и 9 общински администрации, информират от ресорното ведомство. Българският щанд ще бъде открит от министъра на туризма Зарица Динкова.

Експозицията ни е разположена на площ от 500 кв. метра, а визията й е бъде атрактивна и модерна. В нея се вплетени емблематични кътчета от страната, които – в комбинация със специалното музикално оформление – допринасят за утвърждаването на България като сигурна, спокойна, и модерна туристическа дестинация.

Тази година берлинското издание на „Internationale Tourismus – Börse“ се провежда под мотото “Pioneer the Transition in Travel & Tourism. Together” – „Пионер на прехода в пътуванията и туризма. Заедно!“. То ще бъде отразено от стотици журналисти, блогъри и влогъри от цял свят.

По време на форума, който продължава до 7 март, пред участниците ще бъдат представени специални доклади за глобалните тенденции в основните сегменти на туристическия бизнес – пътуване, маркетинг, продажби и  устойчивост.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Подкрепяте ли решението на депутатите да излязат в предизборна "ваканция", въпреки че според новата Конституция те трябваше да работят и да контролират служебния кабинет?

Подкаст