“Възраждане” се готви за парламентарни и европейски избори

Никола Димитров, "Възраждане"

Депутатът от „Възраждане“ Никола Димитров обяви в Ямбол, че партията се готви за парламентарните и европейските избори. Днес беше представен номинираният от областната структура кандидат за Европейския парламент.

Номинираният Станислав Стоянов е от Варна и един от учредителите на  партия „Възраждане“. Основен приоритет за него, както и на колегите му в ЕП ще е справянето с мигрантската криза, сигурността и охраната на българо-турската граница.

„Огромният мигрантски натиск в момента подкопава основите на европейската цивилизация, такава, каквато ние я знаем, както и християнската основа на европейския континент“, каза Стоянов. 

Що се отнася до вътрешнополитическата ситуация в момента, депутатът Никола Димитров заяви, че

„Възраждане“ имат подготвен състав за кабинет, но ако президентът им връчи третия мандат те ще го върнат.

„Това да има избори е най-доброто решение за тази политическа криза. Една цяла група излъга своите избиратели, затова е наложително да отидем на избори“, каза той.

 Димитров посочи, че партията ще работи за по-вискока избирателна активност, за да може следващият парламент да има по- голяма представителност.

„Зависи от българските граждани. Редно е да разберат, че в момента се пише историята и те трябва да вземат страна- да бъдат част от историята или само да наблюдават процесите“, допълни той.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст