Трима в ареста за сделка с дрога в София

САСДело Луканов белезници

Двама мъже са арестувани в София, а един в Хасково, в момент на сделка с наркотици. При акцията са открити общо около 8 килограма дрога.

Минути след осъществена наркосделка в района на хипермаркет на булевард “Цариградско шосе” в София са задържани двама мъже на 36 и 30 години. Те са криминално проявени и вече осъждани.

Третият участник в сделката 54-годишен турски гражданин е успял да избяга с автомобила си, който малко по-късно изоставил в района на столичния кв. “Дружба”. 

При извършения на място оглед полицаите са открили в близост и изхвърлен плик, натъпкан с общо 16 пакета суха тревиста маса марихуана с общо тегло около 8 килограма.

Своевременно, в хода на акцията се включили и служители на полицията в Хасково. При проведените издирвателни действия там, турският гражданин е бил засечен на територията на града. След ареста му той е бил конвоиран до Главна дирекция “Национална полиция” в София. По случая тече досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст