Атанасов заяви, че има разработка на военно разузнаване срещу него

Атанасов

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атансов съобщи, че срещу него има разработка на военно разузнаване заради исканите реформи в службите. Това съобщи самият той в ефира на БНТ, но не даде повече подробности по темата.

“Аз бях този, който най-много настоява да има реформи в службите. Предлагах конкретни механизми как това да се случи. И знаете ли какво получих насреща – разработка от военното разузнаване срещу мен. Бях сигнализиран от депутати от ГЕРБ и ДПС за тази преписка, за да бъда сплашен, за да ми бъде казано – не се занимавай с това”, каза Атанасов.

Според него партията на Бойко Борисов е започнала да има много претенции около състава на кабинета, въпреки че уговорката е била за ротация само на премиерите, а смяна на министри да има само при съгласие и от двете политически сили.

“Колегите от ГЕРБ отново ги интересуваше персоналният състав на правителството, искаха промени, искаха определени хора да заемат определени позиции”, коментира още той по повод неуспешните преговори между двете парламентарни групи.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст