ГЕРБ и ДПС уплашени от комисията за “Нотариуса”, разкриха от ПП-ДБ

Бойко Рашков

“Продължаваме промяната – Демократична България” видя страх в ГЕРБ и ДПС заради парламентарната комисия за “Нотариуса”. Тази позиция бе изразена в кулоарите на парламента от страна на депутата от коалицията Бойко Рашков.

“От 1 седмица се наблюдава опит на ДПС и ГЕРБ да саботират дейността на временната комисия за изследване на случая с Нотариуса. Причините за това са ясни. Те се дължат на обстоятелството, че се събраха доста факти, изясниха се достатъчно много обстоятелства, които обективно и логично доведоха до разширяване на предмета на изследването на комисията. Фактите насочват към по-високи нива от това, на което са били Божанов и един него съратник – Петър Велков Петров, известен като Еврото. Връзката между тях двамата се проявява все по-ярко. Ще стигнем и до доста по-високи нива на влияния, ако имаме време, включително в политическите среди”, обясни той.

Рашков смята, че Божанов и Еврото нямало как да осъществят дейността си без влияние на по-високо ниво. Той има основание да смята, че Божанов и Пепи Еврото са били ориентирани кого да изнудват.

Рашков също така смята, че Делян Пеевски има връзка с Пепи Еврото и с “други известни лица на по-късен етап”. Депутатът не изключи взаимодействие между тях.

Има изказване на г-н Пеевски, което е характеризирал в една много особена светлина какви са възможностите на Петър Велков Петров, което подсказва познанство, включително бих казал и взаимодействие“, изясни депутатът.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст