Служебният кабинет ще действа безкомпромисно по отношение на сигнали за купен вот

служебният кабинет

Действаме безкомпромисно по отношение на всички сигнали за купуване на гласове. Поели сме ангажимент за провеждане на честни и свободни избори. Това заяви служебният министър-председател Димитър Главчев, който проведе работна среща с ръководствата на службите за сигурност, съобщиха от правителствената пресслужба.

В разговора участва също и.д. главен секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, който докладва на служебния премиер за действията на вътрешното министерство по организацията на вота на 9 юни.

В рамките на срещата в Министерския съвет беше обсъдена ситуацията в Близкия Изток. Главчев акцентира върху значението на професионалната и прецизна работа на службите.

В разговора участваха председателят на Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) Пламен Тончев, председателят на Държавна агенция “Разузнаване” (ДАР) Антоан Гечев, директорът на Служба „Военна информация“ (СВР) бригаден генерал Венелин Венев и началникът на Национална служба за охрана (НСО) бригаден генерал Емил Тонев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст