Владислав Панев е категоричен, че ПП-ДБ са единственият носител на реформи

Владислав Панев

Основната цел за България трябва да бъдат реформите, а коалицията ПП-ДБ е единственият носител на реформи. Това заяви депутатът Владислав Панев в ефира на “Би Ти Ви”, който напусна “Зелено движение”, след като вчера партията се отцепи от ПП-ДБ.

Според него най-доброто за България е ПП-ДБ да спечелят парламентарните избори на 9 юни.

По повод съвместото им управление с ГЕРБ-СДС, Панев заяви, че то е било сложна конструкция. По думите му са били допуснати грешки през изминалите девет месеца.

Депутатът е категоричен, че промените в Конституцията са си заслужавали.

Той поясни, че сега отговорността за служебното правителство е споделена. Президентът обаче дезертира от ролята си на балансьор, смята той.

По отношение на Живко Коцев депутатът посочи, че главният секретар на МВР е допускал грешки. По думите му казусът с него се използва за пропаганда. “Чадър над никой не трябва да има. Ако има престъпление да се докаже. Не знам дали случаят с Живко Коцев е същият. Не знам къде е Коцев, не го и познавам. Надявам се скоро да стане откриваем за медиите”, каза още той.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст