Приложението Shelly Smart Control вече е част от избрани модели на Audi

"Интернет на нещата" шелли груп

“Шелли Груп” АД, доставчик на IoT устройства и решения за интелигентни сгради, въвежда оригиналната версия на своето приложение Shelly Smart Control в избрани модели на Audi, съобщиха от компанията. 

За тази цел приложението, базирано на операционната система Android Automotive OS, ще бъде достъпно в магазина за приложения на Audi. По този начин клиентите ще могат лесно да използват удобния набор от функции за интелигентна домашна автоматизация чрез познатия потребителски интерфейс на информационно-развлекателната система на своя автомобил. Това включва например автоматично отваряне и затваряне на гаражната врата, както и включване на осветлението в гаража, в други помещения или в цялата къща, когато се прибирате или излизате от вкъщи. 

Интегрирането на приложението Shelly Smart Control в магазина за приложения на Audi се осъществява в сътрудничество с CARIAD, софтуерната компания на Volkswagen Group, и Harman Ignite. Той дава на клиентите

достъп до голямо разнообразие от популярни приложения на трети страни,

които са интегрирани в информационно-развлекателната система на автомобила. 

Димитър Димитров, изпълнителен директор на Шелли Груп, е доволен, че компанията е част от дигиталната екосистема на Audi. “По традиция, потребителите са в основата на новите функции и възможности на нашето приложение. С интеграцията на нашето приложение Shelly Smart Control ние допълнително разширяваме фокуса си върху клиентите и технологичното си лидерство. Убедени сме, че клиентите на Audi ще се насладят на безупречната комбинация на интелигентния дом с адаптивната информационно-развлекателна система.” 

Според Волфганг Кирш, изпълнителен директор на “Шелли Груп”, интеграцията на приложението Shelly Smart Control подчертава значението на

способността за интегриране на технологиите в най-различни екосистеми като фактор за успех.

Това смесване на различни области на живота чрез интелигентни технологии ще стане още по-важно в бъдеще. “Нашите решения вече се използват в многобройни продукти и услуги на известни партньори. Затова сме много горди, че нашето водещо в технологично отношение приложение и неговите иновации отговарят и на изискванията на Audi за уникалност и ефективност.” 

“Шелли Груп” е технологичен холдинг, който се занимава с иновации чрез разработване, производство и дистрибуция на продукти за интернет на нещата. Групата се състои от шест дъщерни дружества и има офиси в България, Германия и Словения, както и в Китай и САЩ. Продуктите на “Шелли” вече са на над 100 пазара. 

“Шелли Груп” е регистрирана на “Българската фондова борса” от декември 2016 г., а от ноември 2021 г. – на Франкфуртската фондова борса.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст