VIVACOM 5G смартфон – достъпен за всеки

VIVACOM 5G смартфон

Първите 5G телефони се появиха на пазара преди близо 5 години, но доскоро тази съвременна технология беше налична предимно за премиум устройствата. Сега обаче има и модели, които поддържат 5G свързаност и са доста по-достъпни за потребителите.

Миналата есен Vivacom представи своя нов 5G смартфон със собствена марка. Този телефон позволява пълноценно 5G изживяване в най-голямата 5G мрежа в България[1] на достъпна цена.

Този месец при закупуване на Vivacom 5G смартфон потребителите могат да се възползват от 50% отстъпка за първите 6 месеца от неограничените планове Unlimited 10/100/300/MAX. Те включват неограничени минути за разговори и неограничен мобилен интернет в България.

Vivacom 5G смартфон има практичен дизайн с извит гръб и корпус, който стои удобно в дланта. Големият 6,52-инчов IPS дисплей с HD+ резолюция разполага с режим на четене, избор на цветова температура и нощна подсветка, ограничаваща нивата на синя светлина.

Смартфонът е оборудван с 8-ядрен процесор Unisoc T760, гарантиращ достатъчно производителност за изпълнението на всички процеси. За добрата му работа допринасят 4GB оперативна памет и 128GB вътрешна памет за съхранение на файловете.

При избора на телефон един от най-важните критерии е качеството на камерата. Vivacom 5G смартфон отговаря и на това условие със своята двойна конфигурация – 50 МР основен сензор и 2 МР сензор за дълбочина. С помощта и на 5 МР предна камера можете да заснемете страхотни кадри за социалните мрежи, които да споделите с вашите приятели.

Сред ключовите характеристики на Vivacom 5G смартфон е неговата издръжлива 5000 mAh батерия, с която устройството може да се използва до две денонощия. Освен това телефонът идва и с 3 години гаранция.

Безспорно Vivacom 5G смартфон е отличен избор за потребителите, които тепърва се учат да работят със смартфони, защото е интуитивен, бюджетен и предоставя всички необходими екстри. Устройството е изключително подходящ вариант за надежден служебен телефон или за основен смартфон. Ако го закупите през април, ще можете да се възползвате и от страхотната оферта за комбинация с неограничените планове Unlimited.


[1] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 14.11.2023 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст