Ваня Григорова влиза в битката за предсрочните парламентарни избори

Ваня Григорова

Ваня Григорова влиза в политиката на национално ниво. Това обяви самата тя с пост в социалната мрежа “Фейсбук”.

Настъпил е преломният момент, в който работещите българи трябва да защитят правата и интересите си. Да спрат да са пасивни наблюдатели и само да понасят последствията от управленски решения в техен ущърб, без самите те да поемат в ръцете си собствената си съдба. Именно затова взех решение да вляза в битката за предсрочните парламентарни избори”, пише Григорова.

Полученото доверие на изборите за кмет на София ѝ дава увереност, че всичко, което е предлагала в кампанията за столицата, може да се случи на национално ниво.

Според нея в момента България наподобява Италия от края на 80-те години с правителства еднодневки и политически хаос, в който непоклатими са само интересите на мафията, фасадна демокрация в съчетание с пазарна диктатура от латиноамерикански тип.

Григорова не посочва в коя листа ще се включи, но по непотвърдена информация ще участва на изборите за български парламент със своя формация под името “Солидарна България”.

Целия пост може да видите тук:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст