Очаква се среща на президента Румен Радев със служебния премиер Димитър Главчев

Румен Радев

Днес предстои среща между президента Румен Радев и служебния премиер Димитър Главчев. По думи на държавния глава, този разговор ще бъде последният по темата за предложените промени в служебния кабинет.

В събота Радев съобщи, че е предложил на Димитър Главчев да направи двете назначения – на служебните министри на външните работи и на земеделието в пакет, с един указ.

Румен Радев каза още, че е посъветвал Димитър Главчев “да се консултира с експерти” дали може да съвместява двете длъжности – служебен премиер и министър на външните работи, както гласи последното предложение на министър-председателя.

Служебният премиер Димитър Главчев съобщи, че е предложил на държавния глава да поеме поста на служебен министър на външните работи при посещението си в Атомната електроцентрала “Козлудуй”, където в събота пристигна първата доставка на ядрено гориво от компанията “Уестингхаус”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст