Viva.com и SUNMI съчетават усъвършенствана технология за плащане с най-широката гама от интелигентни POS устройства

Viva.com x SUNMI

Viva.com, първата технологична банка в Европа, която обслужва разплащанията с търговци в 24 държави, и SUNMI, водещ играч в глобалната екосистема за хардуерни технологии, днес сключват стратегическо партньорство. Благодарение на това сътрудничество технологията Tap on Any Device на Viva.com с приложението Terminal, което е хардуерно агностично, ще бъде налична в портфолиото от хардуерни продукти с Android на SUNMI.

Това дава възможност на търговците да подобрят обслужването на клиентите си и ефективността на бизнеса с по-малко оперативни разходи и по-рационално използване на технологиите и човешкия капитал. Съвместното решение е от полза за търговията на дребно и хотелиерството в цяла Европа, които понастоящем са интегрирани с над стотици хиляди устройства SUNMI.

В съответствие с фокуса си върху предоставянето на инструменти, които стимулират модела на доставка на едно гише, партньорството на Viva.com със SUNMI ще ускори цифровата трансформация на бизнеса. Технологията Tap on any Device на Viva.com и свързаните с нея функции са насочени към някои от най-големите предизвикателства, пред които са изправени търговците днес. Уникалните технически решения за плащане на Viva.com дават възможност на устройствата на SUNMI да се използват двойно повече като терминали за плащане, като приемат безконтактни плащания с NFC с Pin on Glass и QR код, като едновременно с това четат баркодове, приемат поръчки или отписват клиенти в точката на продажба. Независимо дали става въпрос за мобилни, стационарни, интелигентни интерактивни устройства или устройства за самообслужване, терминалите SUNMI незабавно се превръщат в универсалното устройство, от което търговците се нуждаят, за да управляват своя бизнес.

Търговците често са принудени да се ориентират към множество доставчици, за да управляват ефективно бизнеса си, което може да отнеме много време и да влоши обслужването на клиентите. Благодарение на партньорството ни със SUNMI ние елиминирахме този проблем. Заедно сме увлечени от ускоряването на разпространението на дигиталните плащания, чрез устойчиво на бъдещето решениевсичко в едно“, което осигурява едновременно гъвкавост и качество, давайки на търговците повече време да се съсредоточат върху това, което наистина има значениерастежа.” каза Микеле Петрели, ръководител на отдел “Стратегически доставчици на услуги и хардуерни партньори” във Viva.com.

“Партньорството ни с Viva.com внася иновативни и революционни решения за плащане в нашето широко продуктово портфолио. В SUNMI вярваме, че не всички софтуерни решения или всички устройства и платформи са еднакви. Партньорството с Viva.com е голяма стъпка в конвергенцията на цифровизацията и търговските плащания, която според нас се превръща в още по-важна тенденция през следващите години.” казва Пьотр Вас, управляващ директор за Европа в SUNMI.

Интеграцията на плащанията на Viva.com с продуктовата гама на SUNMI за Android дава възможност на търговците да увеличат приходите и продажбите си чрез над 40 налични метода за плащане, включително водещи местни картови схеми, и функцията за офлайн плащане, която позволява транзакциите да се извършват дори без интернет връзка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст