Александър Дунчев: ПП-ДБ трябваше изначално да обявят, че в името на Шенген и еврозоната назначават хора на ГЕРБ/ДПС (част 1)

Александър Дунчев

Парламентът премахна без никакви възражения екологичните процедури на най-големите и опасни инвестиционни проекти в България, в разрез с конституция и европейски регламенти

Девет месеца не стигнаха, за да се признае, че Калин Стоянов е бил министър на ГЕРБ/ДПС, това е цирк. Същото важи и за голяма част от зам.-министрите. Особено в министерството на земеделието. За тях предупредих още когато се съставяше кабинетът и въпреки това бяха назначени. По-добре беше още в началото да се обяви публично, че в името на Шенген и еврозоната се поставят кандидати на ГЕРБ/ДПС, вместо това да се разбере постфактум. Всеки се пита защо министър Вътев е назначавал хора на ДПС и БСП на възлови позиции. До негласуващите може да се достигне само с прозрачност.

Това заяви във видео интервю за СТУДИО БАНКЕРЪ Александър Дунчев, природозащитник от инициатива “Зелени закони”, бивш депутат и бивш директор на Изпълнителната агенция по горите.

Още от интервюто:

Защо „Зелено движение“ напусна коалиция ПП-ДБ непосредствено преди изборите?

Каква бе същността на скандала с ловната хижа на Вълка и бременните кошути?

Очаквал ли е някой, че ДПС ще изтърве МЗ, след като десетилетия го е контролирало?

Защо електоратите на ГЕРБ и ДПС не се влияят от разкрития за далавери на техни лидери?

Вижте други събеседници в СТУДИО БАНКЕРЪ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст