“Петрол АД” откри нова бензиностанция на автомагистрала “Струма”

Точно на 20 км на автомагистрала “Струма” в посока ГКПП “Кулата” “Петрол АД” откри най-новата си денонощна бензиностанция.

Тържествено лентата бе прерязана от изпълнителния директор на “Петрол АД” Георги Татарски и от търговския директор на компанията – Лъчезар Граматиков.

“Ние се стремим да развиваме веригата в положителна посока и да вървим напред” – обяви Мария Циркова, маркетинг мениджър и дигитални проекти в „Петрол АД“.

Откриването стана с тържествен водосвет за просперитет на новия обект.

Свещеникът благослови присъстващите за здраве и успех, като специално спомена в молитвата си екипа от хора – Румяна, Мирела, Емилия, Янина, Александър, Дениз, Мария, Мартина и Андрей.

Събитието уважиха спортните легенди – Йордан Йовчев (участник в шест олимпийски игри и носител на четири олимпийски медала по спортна гимнастика), Армен Назарян (трикратен световен шампион и шесткратен европейски шампион по борба) и Владимир Николов (дългогодишен състезател в националния отбор по волейбол, обявен за най-добър диагонал в света).

Клиентите на “Петрол”АД ще бъдат посрещнати и обслужени в новата бензиностанция от млад и лъчезарен екип, който ще им предложи приятно преживяване.

"Петрол АД"
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст