УниКредит Булбанк и УниКредит Лизинг отново бяха генерални спонсори на Международното специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

УниКредит Булбанк и УниКредит Лизинг БАТА АГРО

Събитието се проведе от  13 до 17 май на летище Стара Загора

За 16-а поредна година, събитието БАТА АГРО предоставя възможност на посетителите да се срещнат с най-големите световноизвестни технологични брандове на земеделска техника и с най-значимите фирми от агросектора в България. УниКредит в България има съществената цел да подпомогне агросектора и да предостави най-атрактивните ценови условия.

Наша мисия е да сме рамо до рамо с агросектора и знаем колко важно е производителите и преработвателите да разполагат с правилната техника и условия за работа. Затова и тази година ще ви подкрепяме и предлагаме изключително изгодни условия за лизинг и застраховка на селскостопанско оборудване“, сподели по време на церемонията за откриването Иван Апостолов, главен изпълнителен директор на УниКредит Лизинг.

Иван Апостолов, главен изпълнителен директор на УниКредит Лизинг

УниКредит Булбанк има близо 18% пазарен дял на кредитите в сектор “Селскостопанство”, което определя банката като предпочитан финансов партньор за всеки 5-и земеделец.

Към настоящия момент УниКредит Лизинг има близо 1 200 клиенти с над 600 млн. лева доставна стойност на финансираната земеделска техника.

По време на изложението, посетителите и изложителите имаха възможност да се срещнат с експерти от УниКредит в България и да получат професионална консултация, информация за възможностите по Европейски програми и най-подходящите решения за финансиране. УниКредит в България и тази година ще подкрепи българските земеделци с гъвкави условия за лизинг, за да могат да реализират проектите си по най-ефективен начин с изключително атрактивни ценови условия: 

  • Промоционално тарифно число за каско за първата година
  • Възможност за гратисен период
  • Удължен срок на изплащане до 72 месеца

Преференциалните условия са все още валидни до 15.06.2024 г. и всеки клиент, който има интерес, може да се свърже с експертите на УниКредит Лизинг и да обсъди възможностите.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст