УниКредит Булбанк е обявена за най-добра банка за частно банкиране за 2024 от Euromoney

УниКредит Булбанк спечели награда за най-добра банка за частно банкиране в България

Отличието е присъдено в категорията „Висока нетна стойност на авоари“

УниКредит Булбанк е отличена като най-добра банка за частно банкиране в България в категория „Висока нетна стойност на авоарите“ от престижното издание Euromoney. Това признание подчертава ангажимента на банката към предоставянето на изключителни услуги, компетенции и индивидуално внимание към клиентите.

Признание от Euromoney е голяма чест за нас и доказателство за усилената работа и отдадеността на целия екип. Винаги се стремим да предоставяме най-високото качество на услуги и продукти. Тази награда е потвърждение, че сме на прав път и имаме отговорността да продължим” коментира Дарин Пешев, директор „Частно банкиране“ в УниКредит Булбанк.

Дарин Пешев, директор „Частно банкиране“ в УниКредит Булбанк
Дарин Пешев, директор „Частно банкиране“ в УниКредит Булбанк

Наградата, присъдена в категорията „Висока нетна стойност на авоари“, отразява стратегическия фокус на УниКредит Булбанк върху устойчивостта, дигиталната трансформация и клиентската насоченост. Банката непрекъснато инвестира в своите продукти, услуги и обслужване, за да отговори на променящите се нужди и очаквания на клиентите.

Наградите на Euromoney  обхващат най-важните бизнес области на частното банкиране и професионалната грижа за авоарите, които са от ключово значение за клиентите.

След получаване на номинациите, вътрешен екип от жури и редактори определя победителите на национално ниво чрез система за оценяване. Независимото оценяване и обратната връзка между журито, заедно с мненията на редакторския екип на Euromoney, определят регионалните, националните и глобалните победители.

УниКредит Булбанк, като част от групата на УниКредит, продължава да се фокусира върху предоставянето на първокласни финансови решения и услуги, които отговарят на уникалните нужди на своите клиенти, като същевременно поддържа високи стандарти на устойчивост.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Къде смятате да прекарате лятната си почивка - в България или в Гърция?

Подкаст