Allianz, приветства звездата на Байерн Мюнхен Хари Кейн като свой нов глобален посланик на марката

Хари Кейн

Като дългогодишен партньор на футболен клуб Байерн Мюнхен, Allianz обяви новото си партньорство с професионалния футболист Хари Кейн, член на Ордена на Британската империя. През следващите години той ще бъде посланик на марката Allianz. Allianz и Кейн ще работят заедно по глобални маркетингови кампании, насочени към следващото поколение.

Хари Кейн е известен със своите футболни умения от световна класа, но е също така активен инвеститор и защитник на психичното здраве. През октомври 2022 г. той създава Фондацията Хари Кейн (HKF) с дългосрочна цел да промени начина, по който хората мислят за психичното здраве.

Партньорството с Кейн подчертава отдадеността на Allianz в подкрепа на отборни спортове като футбола, които са също толкова важни като обществен стабилизатор и подобряване на здравето за всички. „За нас е голямо удоволствие да приветстваме световноизвестния спортист Хари Кейн в нашата програма за посланици на марката. Кейн е модел за подражание за много фенове по света, особено в Европа, Обединеното кралство и Азия. Като нов посланик на Allianz, Кейн ще помогне за укрепване на привлекателността на марката ни сред всички поколения във фен общността – от по-млади, напълно дигитални фенове до ентусиазирани семейства – и ще ги насърчи да се занимават със спорт и личните си финанси“, казва Бернд Хайнеман , ръководещ групова стратегия, маркетинг и дистрибуция в Allianz SE.

Кейн и семейството му живеят в Мюнхен, където е централата на Allianz. След като се присъединиха към ФК Байерн Мюнхен през август 2023 г., това партньорство е идеално съвпадение: „Allianz е световна марка и аз съм изключително горд да бъда техен глобален посланик. Техният ангажимент към отлични постижения съвпада перфектно с моя собствен и нямам търпение да видя какво можем да постигнем заедно“, добавя Хари Кейн.

Хари Кейн, нападател на клуба от Бундеслигата ФК Байерн Мюнхен и капитан на националния отбор на Англия. Той е смятан за един от най-добрите играчи в света и един от най-добрите нападатели на своето поколение. Представянето на отборите на ФК Байерн и интересът на милиони фенове по света значително допринесоха за познаваемостта и харесването на марката на Allianz. Според Interbrand Allianz е застрахователна марка №1 в световен мащаб.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Къде смятате да прекарате лятната си почивка - в България или в Гърция?

Подкаст