Ранен диск на Тейлър Суифт e продаден за 12 500 долара на търг

Ранен диск на Тейлър Суифт e продаден за 12 500 долара на търг

Един от най-ранните познати компактдиска на Тейлър Суифт беше продаден на скорошен търг за впечатляващите 12 505 долара.

Дискът, който включва снимка на тийнейджърката Суифт, стар телефонен номер, имейл адрес и уебсайт, предназначен за заинтересовани музикални ръководители, е създаден когато тя е била шестокласничка с големи мечти.

Ранен диск на Тейлър Суифт e продаден за 12 500 долара на търг

„Като се има предвид невероятната й популярност, е почти невъзможно да си представим, че някога на Суифт й се е налагало да се бори, за да накара хората да слушат музиката й“, се казва в описанието на Goldin Auctions. „Всички трябва да започнем отнякъде и възходът на Суифт към пантеона на музикалните легенди започва, когато тя е на 11 години.“

Самопродуцираният диск е подписан от самата Суифт. Той съдържа кавъри на Доли Партън и The Chicks, нейната интерпретация на класическа балада на Оливия Нютън-Джон от „Grease“, както и оригинална песен. Списъкът с песни е следният: „Am I Ready For Love (Celina Berman-Gray)“, „Can I Go With You (Greg McElrath/Taylor Swift)“, „There’s Your Trouble“, „One Way Ticket“, „Here You Come Again“ и „Hopelessly Devoted to You“.

Ранен диск на Тейлър Суифт e продаден за 12 500 долара на търг

„Суифт, която е израснала близо до Рийдинг, Пенсилвания, редовно пътувала до Ню Йорк за уроци по пеене, научила се да свири на китара на 12-годишна възраст от местен компютърен техник – учител по китара и е свирила в кафенета в луксозния крайморски град Стоун Харбър, Ню Джързи“, се казва още в описанието. „На 11-годишна възраст Суифт пътува до Нашвил с майка си, за да предложи демото си, съдържащо кавъри на песни на Доли Партън и The Chicks.“

Четете още на : Марката маратонки Golden Goose – любима на Тейлър Суифт, се стреми към оценка от 3.3 млрд. долара.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст