Трафикът е интензивен на изход към Румъния

Калотина Опашка тирове трафик

Трафикът е интензивен на ГКПП “Кардам” на изход за товарни автомобили, както и на изход за леки автомобили на ГКПП “Русе”. Това съобщават от Главна дирекция “Гранична полиция”. На всички останали гранични контролно-пропускателни пунктове към съседните страни движението е нормално.

В Районна дирекция “Гранична полиция” – Русе е получена информация от румънските гранични власти, че се ограничава преминаването на товарни моторни превозни средства над 7.5 тона през съвместния българо-румънски граничен пункт ГКПП “Дуранкулак”/ГКПП “Вама Веке” на 22 юни /събота/ от 16 ч. до 20 ч., на 23 и 24 юни /неделя и понеделник/ от 6 ч. до 22 часа.

На границата

с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

През граничните пунктове “Маказа”, “Златоград” и “Ивайловград” могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На ГКПП “Калотина” се извършват строително-монтажни дейности

във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства, предупреждават от Главна дирекция “Гранична полиция”. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границите с Република Северна Македония и с Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст