Няма конкретни действия от Борисов за поемане на отговорност за управлението

Според шефа на парламентарната социална комисия Драгомир Стойнев ГЕРБ се е превърнала в "машина за безработни". драгомир стойнев

Изглежда, че от ГЕРБ не желаят да има правителство. Не съм видял никакви конкретни действия от Бойко Борисов за поемане на отговорността за управлението на страната. Това каза пред БНР депутатът от БСП Драгомир Стойнев, заместник-председател на Народното събрание.

Според него, в парламента има достатъчно десни партии, които могат да си партнират. А БСП е единствената лява партия в това Народно събрание.

“С десните партии в парламента няма какво да си говорим, а и никой не ни е потърсил”,

отчете Стойнев. И коментира, че не бива да се очаква от БСП, която е с 18 депутати, да даде решението на проблема. Така той обясни решението на социалистическата партия да не подкрепи кабинет с първия и с втория мандат.

Драгомир Стойнев припомни, че още преди да започне предизборната кампания за 50-ото Народно събрание, от

БСП са предложили формулата на експертния кабинет.

“Удовлетворен съм, че от ИТН припознаха едно такова предложение, което ние първи дадохме преди 2 месеца. Следователно можем да намерим разбирателство и за третия мандат”, каза той. Стойнев обясни, че предстои вземане на решение за отношението на БСП към кабинет с третия мандат.

Стойнев подчерта, че ситуацията в БСП е сложна в момента.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст