Вътрешният министър ще бъде изслушан в НС за побоя над момче на къмпинг “Градина”

Вътрешният министър увери, че ситуацията с пожара край село Воден е овладяна

Депутатите ще изслушат служебния министър на енергетиката Владимир Малинов относно диверсификация на газовите доставки и предоговаряне на споразумението с турската енергийна компания “Боташ” ЕАД. Това предвижда първа точка от програмата за работа на парламента.

Искането за изслушване е внесено от Кирил Петков и депутати от “Продължаваме промяната – Демократична България”.

По искане на Явор Божанков, депутат от ПП-ДБ, като следваща точка в дневния ред е предвидено изслушване на служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов за случая с битото момче на плаж “Градина” в Созопол. Оказа се, че нападателят е полицай.

По искане, внесено от народния представител Лена Бориславова (ПП-ДБ), като точка трета се очаква изслушване на служебния министър на здравеопазването Галя Кондева относно разпространението и употребата на така наречения райски газ от деца под 18 години.

Предстои още едно изслушване – на служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Йордан Вълчев във връзка с напредъка на строителството на автомагистрала „Хемус“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст