Костадин Костадинов попита кой беше Делян Пеевски

Костадин Костадинов попита кой беше Делян Пеевски

Кой беше Делян Пеевски? Виждаме, че новото начало май беше изядено от старото начало“. Така лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов коментира сблъсъка в ДПС между почетния председател на движението Ахмед Доган и съпредседателя на партията Делян Пеевски.

Народният представител допусна, че Делян Пеевски повече няма да бъде видян в Народното събрание, тъй като по думите му, по негови наблюдения подобни конфликти в ДПС “завършват с убийства, инфаркти, инсулти или самоубийства”.

Брифингът, който даваме в момента е много по-важен от това, което се случва в ДПС, защото вчера направихме исторически пробив в международното присъствие на българските политически партии. Вчера в Брюксел беше учредена нова парламентарна група. Това се случва, докато ние се занимаваме с трусовете в една етно-политическа, мафиотска, престъпна група” каза той.

Припомняме, че вчера, 10 юли, стана ясно, че евродепутатите от “Възраждане” влизат в осмата, най-малка политическа група в Европейския парламент – “Европа на суверенните нации”. Крайнодясната група се състои от 25 евродепутати от 8 страни членки на ЕС. Българинът Станислав Стоянов е един от зам.-председателите на ЕСН.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Къде смятате да прекарате лятната си почивка - в България или в Гърция?

Подкаст