Почти всички новини с Пеевски бяха изтрити от сайта на ДПС

Пеевски, сайт, Ахмед Доган

Официалният сайт на ДПС претърпя смяна на визията, часове, след като почетният председател на Дживението поиска оставката на съпредседателя на партията Делян Пеевски. На началната страница на сайта вече не излиза нито едно изявление на Пеевски, а само апелът от снощи на Доган и интервюто на Хасан Азис от тази сутрин.

Останалите новини на сайта на ДПС са неутрални – за помощта при градушки, или такива, свързани с Илхан Кючюк. Евродепутатът бе един от първите, който ясно и категорично се позиционира откъм лагера “Росенец” в първите дни на разрива.

До вчера на страницата на партията основно присъстваха новини и мисли, свързани с Делян Пеевски. От днес обаче те вече не са налични на сайта. Като потвърждение за промяната на облика му е и датата на публикуване на писмото на Доган – четвъртък, 11 юли, макар то да е от вечерта на 10 юли, сряда.

Най-интересното е, че когато се избере опцията “председател на ДПС” от падащото меню, излиза грешка при зареждането на страницата.

При търсене в “Гугъл” на ключова дума ДПС, все още обаче излиза снимка на Пеевски на предна позиция. Освен това, когато в търсачката на самия сайт бъде изписано името на Делян Пеевски, се появяват малко на брой негови изказвания – като последното е от 25 юни тази година.

Припомняме, че това не е първата промяна в облика на официалния сайт на партията. Преди седмица, в началото на раздора в ДПС, множество категории не работеха адекватно, включително и раздела с информацията за председателя на партията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Къде смятате да прекарате лятната си почивка - в България или в Гърция?

Подкаст