Соларпро холдинг с нов изпълнителен директор

Migration Image

Фридрих Катцер е новият изпълнителен директор на Соларпро холдинг АД, съобщиха от дружеството. Той заменя на тази длъжност Румяна Георгиева, която остава заместник-председател на съвета на директорите на фирмата. В борда влиза и Митко Митев на мястото на Нели Салтирова. Фридрих Катцер има богат мениджърски опит. Той е управлявал компании в сферата на логистиката, строителството и пристанищната дейност. Бил е член на управителния съвет на Каолин АД и изпълнителен директор на Софстрой АД.

Митко Митев има дългогодишен опит в мениджмънта и управлението на проекти в сферата на строителството. Преди Соларпро холдинг той е бил председател на съвета на директорите на Софстрой АД.

Председател на борда на директорите на Соларпро холдинг остава Константин Ненов, а Румяна Георгиева и Николай Беров са заместник-председатели. Другите двама членове в съвета са Фридрих Катцер и Митко Митев.

Соларпро холдинг е сред водещите компании във фотоволтаичния сектор. Групата е единствената в България, която затваря целия цикъл в областта на слънчевата енергия – от производство на фотоволтаични панели, през производството на лазерно оборудване и компоненти, до изграждане на соларни паркове.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст