Само факти

Сиси Хюстън

Книга за Уитни Хюстън

Сиси Хюстън, майка на американската певица Уитни Хюстън, която почина през февруари тази година в Бевърли Хилз, е подписала договор с най-голямото американско издателство HarperCollins за написването на книга за живота на дъщеря й. Мемоарите, чието име още не е избрано, трябва да се появят в книжарниците през февруари 2013-а по случай първата годишнина от смъртта на звездата.

nbsp;

Календарът на Мая

Японската лекоатлетка Мая Наканиси e загубила десния си крак на младинии мечтае да участва на Параолимпийските игри в Лондон, но не й достигат средства. За да събере необходимата сума, спортистката издаде календар, на който позира гола. Тя бе подкрепена от много средства за масова информация както в Япония, така и в чужбина, които публикуваха съобщението за календара.

nbsp;

Напусна ни Рей Бредбъри

Почина великият писател фантаст Рей Бредбъри, който създаваше цели светове и омагьосваше милиони с невероятното си въображение. В същото време умееше като никой друг да разказва за обикновените неща и радости. Когато веднъж го попитали за какво би беседвал с извънземните, Бредбъри отговаря: Бих ги попитал: какво значи за вас животът? Означава ли същото, каквото и за мен? Защото животът наистина е изключителен дар.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст