Задържаха опасен педофил в София

Migration Image

Антимафиоти задържаха киберпедофил в столицата, съобщи МВР.

Рано тази сутрин при специализирана операция, проведена от служители ав сектор bdquo;Компютърни престъпленияrdquo; към ГДБОП, е арестуван криминално проявеният и осъждан Х.А., на 34 години, от София.

За да примамва малолетни момичета, той създавал фалшиви профили в социалната мрежа Фейсбук, като се представял за 17-годишен. Впоследствие комуникацията с виртуалните приятелки се прехвърляла в Скайп. Мъжът използвал наивността на децата и естественото за възрастта им любопитството, за да ги склонява и приобщава към своите перверзни желания. Той вършел това с ясното съзнание, че някои от жертвите му са на възрастта на 10-годишната му дъщеря.

Умел психолог и манипулатор, мъжът успявал да убеди момичетата не само да го наблюдават как се задоволява пред камера, но и самите те да изпълняват извратените му сексуални фантазии.

Следователите са установил, че педофилът е успял да извърши реални блудствени и сексуални актове с някои от момичетата. Вече са идентифицирани и част от жертвите му.

На иззетия компютър са открити материали, съдържащи сексуално насилие над деца, които мъжът споделял чрез Скайп.

Задържаният е направил самопризнания. Наложена му полицейска мярка bdquo;задържанеrdquo; за срок от 24 часа. Предстои да му бъде повдигнато обвинение, за което е предвидено наказание лишаване от свобода до 6 години.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст