Цветанов открива семинар за противодействието на корупцията

Migration Image

Двудвеневен семинар на тема bdquo;Актуални аспекти на противодействието на корупциятаldquo; ще открият министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, посланикът на Германия Матиас Хьопфнер, Богдан Мирчев ndash; ръководител на фондация bdquo;Ханс Зайделldquo; ndash; България и д-р Хелмут Палдер ndash; съветник по международните въпроси в баварското държавно министерство на правосъдието и за защита на потребителите.

Очаква се изказвания на форума да направят д-р Манфред Вайс – председател на Комисията по контрола на специалните служби към Ландтага на Бавария и бивш министър на правосъдието на Бавария, министърът на правосъдието Диана Ковачева, председателят на Върховния касационен съд проф. Лазар Груев и главният проукор Борис Велчев. В рамките на проявата представители на МВР и прокуратурата ще обсъждат различни казуси и практически проблеми в борбата с корупцията, както и добри практики на баварското правосъдие.

Семинарът ще започне работа в 11 ч. в хотел bdquo;РИУ-Правецldquo; в Правец, на която ще бъдат представени подробности за целите му.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст